ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας
ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

hotel decoration

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην περιοχή Φτέρη του οικισμού Τσόπελα κι απέχει 1,5 χμ. από το χωριό Πράμαντα, ΝΑ του Νομού Ιωαννίνων. Η απόσταση απο τα Ιωάννινα είναι 61χμ.,ενώ από την Άρτα 69χμ.Ο επισκέπτης απο την Αθήνα θα διανύσει 418χμ. Απο τη Θεσσαλονίκη 306χμ.

Από Άρτα

Φτάνοντας στην Άρτα κι αφού περάσουμε το πέτρινο γεφύρι της στα δεξιά μας, στα δεύτερα φανάρια στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τις πινακίδες για Άγναντα και μετά Πράμαντα. Διαδοχικά περνούμε τα χωριά Ροδαυγή, Πλατανούσα, Μονολίθι, Άγναντα, Πράμαντα. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται 1,5 χμ. μετά τα Πράμαντα. Εναλλακτικά, παρακάμπτουμε την Άρτα συνεχίζοντας στην Ιονία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και στην πρώτη διασταύρωση που συναντούμε στρίβουμε δεξιά προς Καμπή. Ακολουθούμε τις πινακίδες για Αμμότοπο, Ροδαυγή.


travel from arta

Από Ιωάννινα

Κατευθυνόμαστε μέσω Εγνατίας οδού πρός Ιωάννινα. Αφήνουμε την Εγνατία οδό στην έξοδο προς Τζουμέρκα λίγο πρίν φτάσουμε στα Ιωάννινα (Προσοχή δεν ακολουθούμε την έξοδο για Ζαγόρια/Τζουμέρκα, η οποία βρίσκεται μετά το επόμενο τούνελ της εξόδου προς Χρυσοβίτσα). Στην επόμενη διασταύρωση ακολουθούμε τις πινακίδες για Καλέντζι και μετά Πράμαντα. Διαδοχικά περνούμε τα χωριά Λάζαινα, Καλέντζι, Μονολίθι, Άγναντα, Πράμαντα. Μέσα από τα Ιωάννινα ακολουθούμε τη διαδρομή Ανατολή - Κατσικάς και ευθεία πρός Καλέντζι.


travel from ioannina